Namíbia

Namíbia nagyon kedvelt úticél a magyar vadászok körében. Mi igyekszünk olyan területeket ajánlani ami még nem annyira ismert itthon, hiszen ha többször is visszamennének miért is nem ismerjenek meg más területeket, embereket is. Több farmmal dolgozunk, hogy Önnek a lehető legjobb ajánlatot tehessük.

Utazás: repülővel – Windhoek (minimum 1 átszállással)

Vadászható fajok: a részletes árajánlatban kerülnek feltüntetésre

OMALANGA SAFARIS

A közel 100.000 hektáros vadászterületen több mint 20 különböző vadfaj vadászható. Windhoektól 4 órányira fekvő farmunk az Etosha Nemzeti Park szomszédságában található. Több mint 20 éve várják Reinhild és Családja az Afrikát szerető vadászokat és óriási profizmussal szervezett programjaikról élményekkel és emlékekkel telve térnek haza vendégeink. Természetesen az egész Család utazhat mivel a a vadásztatók változatos turista programokkal, horgászattal is színesítik az Afrikában eltölteni kívánt napokat.

Vadászat módja: autós barkácsolás, gyalogos cserkelés

Program: Személyre szabott árajánlatát kérje tőlünk e-mailben vagy telefonon.

OMURAMBA LODGE

Namíbia

A 20.000 hektáros vadászterületen, amely 3,5 órányira fekszik Windhoektól 24 féle vadfaj közül választhat. Családias légkörben, de magas színvonalú kiszolgálásban lesz része ha ellátogat ide.

Az árak rendkívül kedvezőek, kérje tőlünk az Ön személyreszabott ajánlatát még ma!

 

Namíbia Omuramba

 

ONDOMBO SAFARIS

Vadászterületünk Windhoektől mintegy 270 km-re északra, Omaruru és Otjiwarongo között található, gyönyörű helyen, és nincs messze az ország számos látnivalójától. A terület 1,544 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, és 12,500 hektár és kb 500.000 hektár koncessziós terüeleten is vadásztatunk . A táj főként bush szavannából áll, amelyet kissebb hegyek, gránitcsúcsok és folyómedrek szakítanak meg. Namíbia rendkívüli sokszínűsége itt is tökéletesen tükröződik. A bokrok kiirtásával sikerült helyreállítanunk a tipikus namíbiai fás szavannát több helyen.

Legyen szó oryxról, kuduról, springbokról, impaláról vagy gnúról, itt minden keresztezi az utadat. Használd ki ezt a lehetőséget, egyedülálló kaland vár rád!

A vadászterületen számos természetes vagy általunk létrehozott itató és sózó található, így jó esélyek vannak a vadmegfigyelésre és természetesen a sikeres vadászatra is.

Vadászat módja: autós barkácsolás, gyalogos cserkelés.

Program: személyreszabott árajánlatát kérje tőlünk e-mailben vagy telefonon

 

 

Namíbiában vadászna?

Ha érdekli Önt az ajánlatunk, akkor kérem hívjon vagy írjon nekünk és elküldjük Önnek a részletes programajánlatot!