Hubertus Hunting logo

Üdvözlöm a HUBERTUS Hunting weboldalán!

Lukáts Orsolya vagyok, a Hubertus Worldwide Hunting vadászatszervező iroda tulajdonosa és vadászatszervező.

1997-ben a Hubertus Vadkereskedelmi Kft-nél kezdtem pályafutásomat. Nagyon sok mindent tanultam Heltay Úrtól és attól a kiváló csapattól aki  a Hubertusban dolgozott. Azóta már saját cégemen belül tevékenykedek, de a lelkesedés a régi, “picit” több tapasztalattal. Spanyol, angol és német nyelven tudok az Ügyfelek segítségére lenni. A szervező irodánk névválasztása is köthető a pályám kezdetéhez, szeretném ha ugyanolyan jól szervezett, jó hangulatú és profi vadászatokról lennénk nevezetesek mint az említett magyar cég.

Mester András kollégánk tartja a kapcsolatot a magyar vadászterületekkel, egyezteti a belföldi vadászatok részleteit és gyakran kíséri is a vadászatokat. Maga is elismert, közismert vadászember lévén a külföldi vadászatok terén is nagy tapasztalattal rendelkezik. András a Mester Preparátorműhely tulajdonosa is, így preparálással kapcsolatos kérdéseikkel is fordulhatnak hozzá. 

Takács Tibor csapatunk egyik oszlopos tagja, aki a vadászatokon profi kísérőként van ügyfeleink segítségére. Legyen szó akár belföldi, akár külföldi vadászatról ő sportvadászként, végzettsége szerint vadőrként, mindig a legprofibb módon áll a vadászok rendelkezésére.

Évek óta dolgozunk együtt Igaz Eszter vadászatszervező kolléganőmmel, aki -nem mellesleg- az egyik legjobb idegenvezető és csoportkísérő. Mindez köszönhető a személyiségének és magas szintű nyelvtudásának. Eszter angolul, spanyolul és törökül tud Ügyfeleinknek segíteni.

Kollégáimmal együtt nagy körültekintéssel és már 26 éves tapasztalattal szervezzük meg Ön és barátai utazását, vadászatát akár Magyarországon belül, akár külföldön. 

Feltett szándékunk, hogy a velünk vadászó hazai és külföldi vadászok elégedetten hagyják el a vadászterületeket, és vigyék jó hírünket a világban.

Csak olyan vadászati programokat ajánlunk és szervezünk, amelyeket mi is végigcsináltunk, kísértünk vagy leellenőriztünk. Minden országban csak a legjobb területekkel dolgozunk, így a siker tulajdonképpen garantált.

Programtól függően 2-3 fős csoportok esetén felkészült, magyar vadász kísérőt biztosítunk, de igény esetén akár egy fő vadászt is elkísérünk az útra!

VADÁSZTERÜLETEKNEK

 Várjuk területi felajánlásaikat, akár egész éves vadászati lehetőségeket illetően, akár lemondás miatt meghiúsult programok miatt.  

KERESSEN MEG MINKET MÉG MA, TELEFONON VAGY E-MAILBEN!

év vadászatszervezésben szerzett tapasztalat

lukáts orsolya

vadászatszervező-tulajdonos

sales@hubertushunting.com

+36 30 3621436

Takács Tibor

vadászatszervező

tibor@hubertushunting.com

+36 30 901 2838

igaz eszter

vadászatszervező

sales@hubertushunting.com

+36 70 3182641

mester andrás

vadászatszervező,

hivatásos vadász

A mester preparátor műhely

tulajdonosa

+36 70 9420195