Vadászvilla Úrkúton

A Déli-Bakony magaslatain a Kab-hegy lábánál elterülő kicsiny falu ÚRKÚT ad otthont az erdőszéli, 2012-ben épült vadászvillának. Tulajdonosa az egyik leghíresebb magyar Vadászhölgy Lipp Adrienn. 

 

Zempléni Turisztikai bemutató- és látogatóközpont

Látogatóközpontunk a zempléni-térség ökoturisztikai látnivalóit, flóráját, faunáját mutatja be és egyben garantált programokat biztosít, képzett vezetővel túrákat szervez az idelátogatók számára. Panziónk a Fehér Szikla, amely csodás környezetben fekszik. Csendes helyen, egy nagy fehér szikla mellett, a falu fölött helyezkedik el. Esküvők, céges rendezvények kedvelt helyszíne. Vadászvendégeink akár saját vadászterületünkön is vadászhatnak a Tierra Caza Hunting Szervező Iroda segítségével.

Travelgoo

A TravelGOO! a klasszikus utazásszervező és utazásközvetítő iroda továbbgondolása olyan munkatársak együttműködésével, akik szakértelmükkel, tapasztalataikkal segítik megvalósítani az utazók igényeit, professzionális utazásszervezéssel, tanácsadással, illetve a foglalások teljes körű lebonyolításával. Ők a TravelGOO! Személyi Utazásszervezők!
Pasion Morena exkluzív spanyol vadászruházat

Pasión Morena

A Pasión Morena egy feltörekvő spanyol vadászruházati márka. Elsősorban exkluzív minőségű, sportosan elegáns kollekciójukkal tűnnek ki a már ismert márkák közül. Fontos célkitűzésük, hogy csak spanyol alapanyagokból dolgoznak. 

Megfizethető nyaralások Európában

Nyaraljatok Európa és Olaszország legjobb kempingjeiben! Egyre kedveltebb nyaralási mód a mobilházakban eltölteni a vakációt. Egész Európában megtalálja a modern, teljesen felszerelt mobilházainkat. Keressen bennünket ha Hazánkban szeretne nyaralni, de nem vágyik a tömeges hotelekbe.