mozambik

Utazás: repülővel, Zambézi deltában fekvő területünkhöz Beirába, Nairoto vadászterületünkhöz Pembába (legalább 1 átszállással)

Vadászható fajok: a részletes árajánlatban található

Vadászterületünk: A Coutada 10 vadászterület, délen a Zambézi -delta egyik legkitűnőbb és leghíresebb vadászterülete, ahol a különleges területi adottságok és így a vadbőség lehetővé teszik, hogy rövid idő alatt több vadat ejtsenek el a vadászok.

Bivalyban bővelkedik leginkább ez a blokk, a bivaly elejtésére majdnem 99% esély van, és a vadászat nagyon élvezetes. ARGO-val mennek be a mocsarasabb részre, ahol már cserkelve folytatódik a vadászat. Tapasztalatunk szerint 7 napos vadászprogram a bivaly elejtésére és még 4-5 plainsgame elejtésére bőven elég. A Zambézi delta mentén elhelyezkedő vadászterület, a bivalyvadászok paradicsoma.

A Marromeu Bivaly Rezervátum határán terül el, mintegy 225 000 ha-on. A bivaly rezervátumban és a mellette lévő vadászterületen évente kb 27 000 bivalyt számlálnak légi létszámbecsléssel. A vadászterület nyugati határától 40 km-re a híres Gorongosa Nemzeti Park található.

Jó eséllyel vadászhatunk leopárdra. Kevés az oroszlán, nem is vadászható. Az elefánt is csak a terület egy részén jellemző, főleg átvonuló vad.  A terület felszíne sík, 30 % erdő, 70 % fűvel, sással, náddal fedett síkság, szigetek, folyómenték, helyenként mocsaras, sok kisebb – nagyobb patakkal, folyóval. A terület könnyen vadászható, a füves szavannán magát a bivalyt keressük, nem a nyomát.  Amint meglátjuk a távolban a rengeteg törpegémet repkedni, meg is találtuk a bivalyokat. Ezután hátra hagyjuk a 4 tengelyes ARGO kétéltű járművünket és közelebb megyünk a bivalyokhoz.

Az erdőben klasszikus nyomkövetéssel vadásszuk a terítékre kerülő bivalyok 15-20 % -át. Az erdőben és a füves síkságokon a jól kiépített úthálózaton, ahol csak lehetséges, a Toyota terepjárókat használjuk. Ahol szükséges, ott a kétéltű járművekkel közlekedünk. Autóról lövés nem megengedett.

A központi tábor öreg, nagy fák hűs árnyékában található.  A rovarmentes bungalók fából készültek, benne kényelmes ágyak szúnyoghálóval, zuhanykabinnal, kézmosóval, állandó meleg vízzel, öblítős wc-vel. Az étkező, oldalain nyitott, fedett hely, itt található a bár is. Vele szemben tűzrakó hely, körülötte kényelmes tábori székekkel. Esténként tábortűz mellett itt hallgatjuk és meséljük az élményeket és tervezzük a következő vadásznapot, hűs vagy éppen forró italok kortyolgatása közben. A tábori személyzet, a nyomkövetők, a nyúzók, a hivatásos vadászok nagy tapasztalattal rendelkeznek és folyamatosan a vendégek igényeit fürkészik.

 

Könnyen vadászható terület, nagyon nagy vadlétszámmal. Ezen a területen a nehezebben mozgó vadásztársakat is sikerhez juttatjuk.

 

Program:  Több csomagprogramunk is van, 5-7 és 10 napos bivalycsomag.

Pl: 7 NAP BIVALY 1×1

Tartalmazza a bivaly trófea és állami licensz díját.

Minimum 3 plainsgame foglalása szükséges. Minden 5/7 nap alatt lőhető vadra vadászhat árjegyzék és a szabad licenszek szerint.

A részvételi díjak tartalmazzák:

Napidíjak, trófea- és állami díj, vadász- és 1 db fegyverengedély, állami hivatásos vadász, szállás, minden étkezés, helyi italok (sör- és borfogyasztás), tábori személyzet, nyomkövetők és nyúzók, trófeák előkészítése, szállítás a vadászterületen belül, Beirában/Pembában fogadás és asszisztencia a repülőtéren, közösségi és állami adókat.

 A csomagár nem tartalmazza:

Második fegyver engedélye, Fegyverbérlés a szafari alatt, lőszer. Transzfer (a repülőtértől a vadászterületre és vissza). Az esetleges hotel és transzferköltsége a szafari előtt és után. Borravaló (a hivatásos vadásznak, a tábori személyzetnek). Második Argo (kétéltű jármű) , alkoholos röviditalok. Vízum (az ügyintézést vállaljuk, mivel Magyarországon nincs nagykövetség), egyéb esetben az ügyfél felelőssége.

Ha az alábbi videókat megnézve Ön is kedvet kap egy mozambiki vadászathoz, akkor keressen bennünket!

Vadásszon velünk Ön is Mozambikban!!

Amennyiben a Mozambiki
vadászati csomagok érdeklik,
vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy személyre szóló ajánlattal élhessünk!