Téli vadászatok- befagyott árakkal

Megérkezett a Tél, van aki úgy érzi, hogy „végre”, van aki úgy, hogy „ne már”! Bármelyik csoportba is tartozik Ön, de ha vadászember és nincs még erre a télre valami szuper külföldi programja, na akkor gyorsan olvassa el amit ajánlunk itt.

Három izgalmas programot szeretnénk ajánlani.

Spanyol montería fogolyvadászattal

Ezt a programot maximum 8 főnek szervezzük, 2024. január 26 és február 5 között (FEHOVÁRA haza kell érni). 2 napos vadászat lenne, egyik nap fogolyvadászat, másik nap pedig egy tradicionális spanyol monteríát szervezünk. Ez utóbbin a terv az hogy lőállásonként 1 trófeás vad (dám, gím, muflon), 8-10 tarvad (gím, dám, muflon) lesze elejthető és korlátozás nélkül a vaddisznó. Vad van bőven, a decemberi monterían 20 lőálláson 100 vadat hoztunk terítékre. Az ára még alakul, de igyekszünk nagyon kedvező feltételeket ajánlani Ügyfeleinknek. Ha érdekli Önt is, jelezze nekünk, korlátozott számban el tudunk fogadni jelentkezőket, maximum 10 fő tud jönni.

törökország vaddisznóhajtás

A török hajtásokról megoszlanak a vélemények, érthetően. De mi továbbra is azt mondjuk, hogy a legkedvezőbb áron ebben az országban lehet vaddisznóvadászaton részt venni. Óriási szabad területeken hajtanak, nyilván a profizmus nem elég a sikerhez, de partnerünk és mi is mindent elkövetünk a siker érdekében.

Most olyan ajánlatunk van, hogy 2024. január 8-19 között, 5 vadásznapot adunk de csak 3-at fizet, azaz, ha megvan a minimum 10 fő, akkor 3200 EUR/vadász és ehhez még a repülőjegy jön hozzá (jó esetben ez sem lesz drága).

törökország egyéni-éjszakai vadkan vadászat

Csak erős idegzetűeknek ajánljuk, éjszakai cserkelős vadászat. Aki szeret így vadászni, szereti az izgalmakat az ne hagyja ezt ki. 4-5 éjszaka alatt 5-10 nagy kant is lőhet. Nem magaslesen ülünk, hanem lejárjuk a beetetett szórókat és amelyiken nagy kan van azt megpróbáljuk becserkelni és elejteni. A jelenlegi legkedvezőbb ajánlatunk az 5 vadkan min. 19 cm agyarhosszal 4000 EUR/vadász (min.2 vadász esetén), csak mondom, hogy a legutolsó vadászunknak sikerült 19,8cm, 21,3 cm, 21,4 cm, 23,4 cm és egy 26,8 cm!!! Lsd a fotót alul. Ehhez az árhoz a repülőjegy jön hozzá, plusz az agyarak kifőzése, borravalók.

A török partnerünk az egyik legprofibb jelenleg az országban, szerezzen Ön is felejthetetlen élményeket Velünk Törökországban.