Hubertus Hunting Logo
Hubertus Hunting

Üdvözlöm a HUBERTUS Hunting weboldalán!

Lukáts Orsolya vagyok, a Hubertus Worldwide Hunting iroda tulajdonosa.

1997-ben a Hubertus Vadkereskedelmi Kft-nél kezdtem pályafutásomat. Nagyon sok mindent tanultam Dr. Heltay István Úrtól és attól a kiváló csapattól aki  a Hubertusban dolgozott. Azóta már saját cégemen belül tevékenykedek, de a lelkesedés a régi, “picit” több tapasztalattal. Spanyol, angol és német nyelven tudok az Ügyfelek segítségére lenni. A tanácsadó irodánk névválasztása is köthető a pályám kezdetéhez, szeretném ha ugyanolyan jól tervezett, jó hangulatú és profi vadászatokról lennénk nevezetesek mint az említett magyar cég.

Gyepes Adél, a Hubertus Hunting vadászatszervezője. A turizmus és vendéglátás iránti szerelem indította el külföldi életében, mely kapcsán a ranglétrát bejárva 12 év alatt 5 ország
kultúrájával és szemléletmódjával gazdagodott, majd 2022-ben költözött vissza Magyarországra. Bár fő fókuszában azóta az „empowerment coaching” és Wim Hof módszer oktatása áll, a vadászatok tervezése rendkívül különleges módon élteti tovább a turizmus és vendéglátás iránti szerelmét, a piacvezető Hubertus Hunting személyre szabott élményszolgáltatásával. Adél angolul és spanyolul áll a vendégeink rendelkezésére.

Mester András kollégánk tartja a kapcsolatot a magyar vadászterületekkel, egyezteti a  vadászatok részleteit és gyakran kíséri is a vadászatokat. Maga is elismert, közismert vadászember lévén a külföldi vadászatok terén is nagy tapasztalattal rendelkezik. András a Mester Preparátorműhely tulajdonosa is, így preparálással kapcsolatos kérdéseikkel is fordulhatnak hozzá. 

Takács Tibor csapatunk egyik oszlopos tagja, aki a vadászatokon szakértő kísérőként van ügyfeleink segítségére. Legyen szó akár belföldi, akár külföldi vadászatról ő sportvadászként, végzettsége szerint vadőrként, mindig a legprofibb módon áll a vadászok rendelkezésére.

Évek óta dolgozunk együtt Igaz Eszter kolléganőmmel, aki -nem mellesleg- az egyik legjobb idegenvezető és csoportkísérő. Mindez köszönhető a személyiségének és magas szintű nyelvtudásának. Eszter angolul, spanyolul és törökül tud Ügyfeleinknek segíteni.

Kollégáimmal együtt nagy körültekintéssel és már 26 éves tapasztalattal tervezzük meg Ön és barátai  vadászatát a Világon bárhol. 

Feltett szándékunk, hogy a velünk vadászó hazai és külföldi vadászok elégedetten hagyják el a vadászterületeket, és vigyék jó hírünket a világban.

Csak olyan vadászati programokat ajánlunk, amelyeket mi is végigcsináltunk, kísértünk vagy leellenőriztünk. Minden országban csak a legjobb területekkel dolgozunk, így a siker tulajdonképpen garantált.

Programtól függően 2-3 fős csoportok esetén felkészült, magyar vadász kísérőt biztosítunk, de igény esetén akár egy fő vadászt is elkísérünk az útra!

 

VADÁSZTERÜLETEKNEK

 Várjuk területi felajánlásaikat, akár egész éves vadászati lehetőségeket illetően, akár lemondás miatt meghiúsult programok miatt.  

 

KERESSEN MEG MINKET MÉG MA, TELEFONON VAGY E-MAILBEN!

év tapasztalat
0
Vadászat fotók videók

lukáts orsolya

tulajdonos

sales@hubertushunting.com
+36 30 3621436

Vadászat fotók videók

Gyepes Adél

SALES MANAGER-Tanácsadó

sales@hubertushunting.com
+36 707413740

Vadászat fotók videók

Takács Tibor

Tanácsadó

tibor@hubertushunting.com
+36 30 901 2838

Vadászat fotók videók

igaz eszter

Tanácsadó

sales@hubertushunting.com
+36 70 3182641

Vadászat fotók videók

mester andrás

hivatásos vadász
A „mester preparátor műhely” tulajdonosa

+36 70 9420195

Mozambik

Ázsia- Kirgizisztán-Kazahsztán-Azerbajdzsán

Törökország