Vadászterületek figyelmébe!

Amennyiben Önnek vadászterülete van és értékesítési problémája adódott, kérem hívjon, keressen bennünket bizalommal! Várjuk vadászati felajánlásaikat az aktuális idényre.

Fedezze fel a Magyarország kiváló vadászterületeit velünk!

Kollégáinkkal 1997 óta tevékenykedünk a vadászturizmusban.

Ez a garancia arra, hogy a legjobb magyar vadászterületekre tudjuk eljuttatni Önt! Elsősorban külföldi vendégekkel vadászunk, néhány éve azonban érezhető, hogy nagyon sok magyar vadász is igényli a segítségünket a hazai és a külföldi vadászatszervezésben is.

 

 Mindent teljes körűen elintézünk Önnek!

 

 TUDJUK, HOGY MIVEL JÁR EGY VADÁSZAT MEGSZERVEZÉSE!

 

 • Órákig a számítógép előtt ül, mire a legszimpatikusabb ajánlatot megtalálja! Az egyiknél a kínált trófea mérete nem tetszik, a másiknál a szálláslehetőség, vagy épp nincs semmi kiegészítő ajánlat.
 • Órákig telefonon egyeztet a vadászat részleteiről. Teljesen belefárad, mire végre valaki azt ígéri, amire Ön vágyik!
 •  Szállást nem adnak, ezért azt Önnek kell keresnie.  A végére hulla fáradtan teszi le a telefont, és lehet, hogy csak nem
  is érdekli már, hogy mit nyújtanak, csak legyen valami!
 • Csalódottan néz, amikor kiderül, hogy nem kapott szakmailag felkészült, szakszerű vadászkíséretet.
 • Véletlenül meglövetnek Önnel egy jóval kisebb, vagy épp nagyságrendekkel nagyobb trófeájú vadat, mint amit előzetesen igényelt. Ott áll értetlenül és nem tudja, mit kell tennie.
 • Beleugrik egy szerződés nélküli ügyletbe, és a végén nincs egy fecni sem a kezében, amivel a megállapodást bizonyíthatná, ezért busásan fizetnie kell, vagy épp szégyenkezve tér haza.

Ön is szeretne hazánk határain belül pár napot vadászattal tölteni?

 • Nem feltétlenül kell külföldre utaznia, ha felejthetetlen vadászatokra vágyik.
 • Vadászatainkat igyekszünk mindenki számára elérhető árszínvonalon megszervezni, hiszen azt szeretnénk, ha Ön elégedetten távozna, és később is visszatérne hozzánk.
 • Azt szeretnénk, ha elmesélve barátainak a velünk szerzett vadászélményeit, ők is kedvet kapjanak egy jól szervezett, gondtalan vadászathoz!
 • Minden állami vadászterülettel kapcsolatban állunk, de a magán vadászterületek és vadásztársaságok is az Önök rendelkezésére állnak.

Nem tudja, hogy mivel lepje meg kollégáit, ami maradandó élményt jelentene számukra?

Ha cégében több kollégája is vadászik, szervezzen csapatépítő hétvégét, vadászattal egybekötve! Remek ötleteink vannak, ennek megszervezésére. Mi magunk is vettünk már részt hasonló programon és bizony a mai napig emlegetjük az ilyen alkalommal szerzett élményeinket.

A családját sem hagyná otthon?

Ha a családi nyaralást kötné össze vadászattal, akkor is keressen meg bennünket, hiszen nagyon sok vadászterülethez közel találhatóak magas színvonalú wellness szállodák. Amennyiben eldugott, csendes környezetre vágyik, akkor is van pár ötletünk!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretne belföldön olyan vadászaton részt venni, ahol minden az Ön igényei szerint történik, írjon nekünk! Levesszük a terhet a válláról, így Önnek csak a csomagját kell összekészítenie és indulhat vadászni, ahonnan élményekkel gazdagon tér majd haza!